Om webbplatsen | Kontakt

Det blev fem nya svenska kungar idag och ett nytt fönster!

För min del tycker jag att sporter som man blir andfådd av är de riktiga vinterolympiadsporterna. Men man kommer inte ifrån att curling är en sport för de kalla nerverna och finliret. Vi hade idag fem svenska kvinnor som gjorde en heroisk insats rent psykiskt genom att slå Canada på hemmaplan i en av deras största folksporter.

Den svenska kaptenen Norberg visar ett ledarskap som få behärskar och jag hoppas verkligen hon tas tillvara i det svenska samhället. Det var också en annorlunda kommentar av den kvinnliga journalisten när den slog in vinnarstenen ”jag tror jag smäller av”. En något annorlunda känslomässig kommentar av en kommentator.

Sverige gör mycket bra ifrån sig i detta OS med nio medaljer varav fem guld totalt. Det händer ju en del annat också men det får vi återkomma till efter OS. Jag hann faktiskt med att byta ett fönster idag mellan allt OS. En riktig utmaning när det är vinter men med rätt planering och allt material och verktyg på plats så blev det bara vädring och öppen vägg i 10 minuter.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading