Om webbplatsen | Kontakt

Det förpliktigar att leva!

Man kan inte bara sätta sig ner och inte ta ansvar för sitt eget liv. Har man fötts för att leva då ska man kämpa till sista blodsdroppen, allt annat är förbjudet. Folk som sätter sig ner och bara gnäller utan att ta tag i situationen måste ruskas om och inte ömkas. Det förpliktigar att leva när man är född, givetvis måste den som är sjuk vårdas men lättja och tycka synd om sig själv är ingen sjukdom.

Vår integrationspolitik eller avsaknaden av den är människoförnedrande. Att leva i ett civiliserat samhälle förpliktigar för oss som bor här och den som invandrar. Det är upprörande att läsa om hur vissa invandrare skickar sina döttrar till de gamla hemländerna för att gifta sig med en gubbe i fyrtiorsåldern. Lika illa och förnedrande är det att låta människor sitta och tigga år efter år istället för att skaffa sig en utbildning, jobb eller egen verksamhet. 

I Vårt samhälle gäller våra regler och tramsgubbar som öppnar sina hjärtan eller myndighetspersoner som inte ställer krav och är politiskt korrekta in absurdum är i det närmaste samhällsomstörtande på gränsen till kriminella.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading