Om webbplatsen | Kontakt

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR 2023!

Jag har gjort en paus i mitt skrivande i några år, det blev nio års nästan dagligdags skrivande och under så lång tid blev det ibland aningen överdrivna synpunkter. Jag har inte bestämt mig om jag skall köra igång igen men jag gör en test med den här Julhälsningen. Det är ganska påfrestande att skriva något som kan intressera andra varje dag. Det blir lätt överdrifter och kanske även en del lätta kränkningar av bara farten. Det inns mycket att skriva om 2023 det är krig, miljö och osämja i världen. Vi fyrtiotalister är på väg att lämna scenen och det kan ju vara intressant att lämna synpunkter på våra insatser och fundera över hur vi har hanterat språnget in i framtiden. Jag försöker återkomma i det ämnet framöver och ägnar mig åt Jansons Frestelse resten av kvällen. Trevlig Julhelg

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading

Arkiv