Om webbplatsen | Kontakt

Ibland finns det bara två åsikter det är min och den som är fel!

Jag har svårt att förstå mig på två typer av människor den ena är emot förbifart Stockholm och den andra är den som sitter dagligdags i köer över Essingeleden. Jag åker nästan aldrig över Essingeleden i rusningstid eftersom det handlar om upp till två timmars köande. Ibland är det omöjligt eftersom hänsyn måste tas till öppettider och bilen måste med för transport av varor.

För det mesta brukar jag ha förståelse för andra åsikter än min egen men när det gäller förbifart Stockholm så finns det bara två åsikter och det min och den som är fel. Alternativet är att tillämpa Sovjetisk politik och införa inflyttningsförbud till Stockholmsområdet och Mälardalen kryddat med deportering av dem som flyttat in senast. Den delen av historien har vi ju lämnat så det måste bli en förbifart.

Det flyttar in mellan 20´till 30´människor årligen till Stockholmsområdet och så länge det finns bränsle då kommer det att finnas bilar. När den epoken är slut då får man lägga spår på körbanorna så det blir alltid en nyttighet att bygga en väg eller bro. De som har fel måste inse detta faktum. Som läsaren säkert har förstått så tvingades jag åka Essingeleden idag.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading