Om webbplatsen | Kontakt

Idag är sommaren slut!

När sommarens sista sommarprogram tonat ut ur P1 då är sommaren slut. I alla fall den lättjefulla delen nu startar verksamheten i företag och föreningar. Apropå sommarprogrammen så kan man definitivt säga att jämställdheten är uppfylld, det har varit lika många dåliga manliga som kvinnliga dåliga sommarpratare och med några få undantag när, så har serien inte varit lika bra som den har varit. Två program utmärker sig som extra bra och det är Percy Barnevik och Annika Östbergs sommarprogram.

Ett annat tecken på att sommaren är slut är att skolbarnen tågar iväg till skolan och studiekataloger fyller brevlådan. Det känns trist att nu är den fina sommaren slut men ännu finns det några fina veckor kvar innan det kalla novemberregnet vräker ner över våra axlar. Nu drar alla aktiviteter igång och planeringsdagarna är prioriterade det är bara att hoppas på att jag kommer ihåg alla de 50 olika gillesdanserna från förra terminen och att hjärtat tickar på.

De närmaste veckorna kommer vi att ”få skavsår i öronen” av alla politiker som predikar sitt budskap. Hur det än är så är det viktigt att folk ställer upp som politiker, det är otacksamt många gånger och det är lätt att lessna. Jag förstår inte hur de orkar att ständigt konfronteras med dem som alltid är mot. Innan novemberregnet faller så vet vi vem som styr och ställer i det här landet.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading