Om webbplatsen | Kontakt

Ingen riktig mor lämnar sina barn i en krigszon!

Jag blir uppriktigt förbannad när jag ser en mor från Somalia som lämnat sina omyndiga barn i en krigszon. Ingen riktig mor eller far lämnar sina barn i sticket oavsett vilka förhållanden det är. Enbart om de av tvång skiljs från sina barn är det tillåtet. Jag skulle aldrig ha förlåtit min mor om hon övergett mig i en krigszon och jag vet att hon aldrig skulle ha gjort det. Hon hade på plats slagits till sista blodsdroppen.

Jag hoppas verkligen att det finns en rimlig förklaring till denna flykt från sina barn. Riksdagen måste vara tydliga när de skall pröva den här frågan. Jag kan bara känna förakt för en mor som överger sina barn och hon bör omedelbart återvända till deras beskydd. Jag tycker inte vi skall acceptera ett sådant förhållningssätt till barn.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading