Om webbplatsen | Kontakt

Inget är sig likt med fyrtiotalisterna som pensionärer!

Fyrtiotalisterna är med på allt, en del är fattiga, andra är rika och några bildar ”gubbligan” och rånar banker, några kvinnor tittar på barnporr. Hur har det blivit så och hur skall det bli när morfar och mormor beter sig på ett sätt som ingen förväntat sig. Det är dags för skärpning fyrtiotalister. Visst skall vi ha kul men vi skall hålla oss borta från det brottsliga beteendet. Tyvärr verkar några av oss vara på fel sida om lagen. Jag har ju inte ens åkt dit för fortkörning så det är mina kompisar som ställer till det i brottsstatistiken.

Visst skall vi alltid vara på gränsen men aldrig utanför lagens råmärken. Moralen kan vi bortse ifrån den är ju för det mesta larvig. men barnporr det gillar vi definitivt inte. Prostitution är väl ur moralisk synpunkt också inte mer brottsligt än att gå mot röd gubbe. Råna banker gillar vi inte men att ta provsmaka på lösgodis och äta tomater gratis på ICA är väl också bara nyttigt. Jag tycker också att vi fyrtiotalister borde få ett eget akutintag på sjukhuset där man verkligen förstår sig på väsentligheter och inte  på gnäll.

Vi tvättar oss och har rena kläder så lukten är ok så länge vi tvättar i sextio grader. Nu umgås man ju också med yngre människor som inte tål parfym så rakvattnet blir kvar i flaskan. Kanske borde man chocka allergikerna med en riktig dos så de blev immuna. De som har läst om hundraåringen och minns lukten av hans tofflor kommer inte att känna igen sig hos oss.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading