Om webbplatsen | Kontakt

Kameran igen!

Den vanliga människans bästa vän är övervakningskameran, det är genom den de flesta brott klaras upp. I ditt hem kan du gömma kameror som filmar eventuella intrång och det är nästan omöjligt att upptäcka de små linserna. Med lite smart placering så kommer de oftast obegåvade inkräktarna inte upptäcka att de är filmade.

Taktiskt utplacerat material som skrapar DNA från brottslingen gör det ännu enklare för polisen att klara upp det hela. I praktiken är det bara två metoder som fäller en brottsling. Det är kameran och DNA som är avgörande, fler poliser eller väktare har ingen betydelse för uppklarning eller preventivt. För min del håller jag mig hemma och har både egna och kameraögon till hjälp.

Jag har inget övers för datainspektionens jurister och andra höga ämbetsmän som av någon underlig anledning är så emot kameror. Har de någon personlig böjelse de vill dölja eller är det någon form av missriktat skydd av samhällsmedborgare. Hemma kan vi i alla fall fylla huset med övervakningskameror.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading