Om webbplatsen | Kontakt

Konterar man vad som helst numera?

Jag åker inte ofta bil genom Stockholm men det har blivit så en dag i sommar. Jag kunde ha undvikit trängselskatten genom att åka via Bergshamra till Norrtäljevägen. Nu var det för mycket trängsel och stillastående bilar den vägen så jag valde att tuscha Norrtull. Det kostade 20 kronor och nu kom en prydlig räkning på detta belopp som inte räcker till en vanlig glass.

Kan det verkligen vara lönt att skicka ut räkningar på så låga belopp. Med lite bättre förstånd så skulle man väl åtminstone kräva in en hundring för att det skulle vara lönt och kontera? Men vi i Sverige är ju vänner av rättvisa och då måste ju alla betala och det skall vara rättvist. Nåväl jag har betalt så nu är alla på Transportstyrelsen glada och jag är skuldfri.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading