Om webbplatsen | Kontakt

Lugnet före stormen!

Lugnet har lägrat sig efter Almedalen och det blir några veckor av stiltje innan valrörelsen drar igång. Det skall bli intressant att följa händelseförloppet. Det har ju börjat med en del snaskigheter och att det ena blocket alltid är emot det de andra säger. Något bra borde det väl finna på båda sidor. Politiken blir inte trovärdig när man är emot allt det motståndarsidan säger.

Alla skandalrubriker är väl inte satta på pränt ännu men jag tror att kvällstidningarna måste se upp. Det går inte att insinuera och de flesta källorna är inte helt trovärdiga. Det finns alltid något som av olika skäl inte kommer fram. Sverige går ju rätt bra nu och de flesta bolag visar goda resultat. Vädret har också varit riktigt bra med en snörik och kall vinter och nu en Medelhavsvarm julimånad. Vad kan man mer begära.

Det händer spännande saker även på pensionärsfronten och under hösten så blir det klart under vilka former SPRF (statspensionärerna) och SPF föreslår ett samgående till sina kongresser nästa år. Rätt hanterat kan det bli en riktig nytändning för pensionärsrörelsen som kan bli en allt viktigare del av det svenska samhället.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading