Om webbplatsen | Kontakt

Något har hänt!

Idag på T-banan så talas det massor av olika språk och med datorn i händerna så ligger hela världen öppen för kommunikation. Fastän samhället har förändrats totalt så fortsätter vi och politiken att tänka som förr både vad det gäller värderingar och organisation. På 1950-talet var det sensation om någon talade engelska på spårvagnen idag finns alla språk på agendan.

Så börjar det bli över hela världen och nu är det stora skeenden i Nordafrika och många är rädda för extrema religiösa fundamentalister. Jag tror inte de har en chans, ungdomarna har fått smak på västerländskt leverne och välstånd och det är omöjligt att motstå ungdomliga demonstrationer långsiktigt. Vem vill umgås med en svartrock när det finns riktig rockmusik. Det är bara att gilla läget att världen förändras ständigt.

Jag tror att Ipad/läsplatta kommer att slå igenom fullt ut de närmaste åren då läser vi världens tidningar på T-banan, har viktiga dokument lätt tillgängliga elektronisk och kanske ett litet jack till telefonen i örat. Tänk att slippa sortera papper som skall med till alla möten och kunna läsa svenska och utländska tidningar på ett enkelt sätt online. Att vara ung i ett kosmopolitiskt samhälle är nog det bästa man kan vara med om så ta för er innan det är för sent.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading