Om webbplatsen | Kontakt

Onödiga prylar!

Det börjar bli dags att rensa ut alla onödiga saker och prylar och blickarna går till bokhyllan och där finns det en hel del att omsätta till soptippen. För bara några år sedan var ett uppslagsverk en riktig ”måste ha” vara. Idag är nog ett uppslagsverk något av de mest onödiga man kan ha. Allt finns nu på nätet och även den äldsta och sämsta datorn klarar av att söka upp all den information man behöver.

När man börjar ta initiativ till att slänga eländet så drabbas man av ånger och tycker att de fina bokryggarna fyller sin plats och så fortsätter det. Hur många helt onödiga böcker har vi? Nu kommer iPad med stormsteg och de kommer att ytterligare omforma verkligheten. Jag tror att alla som har en dator idag kommer att ha en iPad om tre år.

Nu är det slut med allt släpande på pärmar och kanske ”släpbara” datorer när man skall på ett möte. Jag såg en man med en Ipad på ett möte och han bläddrade precis som i en pärm men slapp alla dessa onödiga papper. Tänk -alla dessa böcker i en platta, vad lätta flyttkartongerna blir och det förenklar för dödsboet också.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading