Om webbplatsen | Kontakt

Onödigt att vaccinering mot livmodercancer fördröjs!

Man häpnar när ett överklagande av inköp av vaccin mot livmodercancer kan fördröjas upp till ett år. Har vi ingen lagstiftningskompetens längre i EU och i Sverige. I den här typen av upphandling måste det ju finnas en ventil om inte patienten skall dö innan dessa jurister har manglat färdigt den dåliga lagstiftningen.

Det måste till en skärpning inom juridik och lagstiftning som medborgare kan vi inte finna oss i denna inkompetens som ständigt upprepas. Sven Moberg talade om rättsröta och det är vad vi har i lagstiftningsfrågor. Särskilt nu när EU kommit in i bilden, de verkar snarare backa in i framtiden än att skapa den.

Hur många unga kvinnor kommer att drabbas av cancer framöver beroende på detta schabbel. Vi har nog med problem med cancer för att jurister och lagstiftare skall skapa fler fall och lidande. Jag lägger inte ansvaret på företaget som överklagade utan på lagstiftningen för upp handling, där finns felet. Man kan bäva inför en akut vaccinering av hela befolkningen då har väl alla dött innan juridiken gjort sitt.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading