Om webbplatsen | Kontakt

Otrohet inget för media!

Jag tycker det är att gå för långt när media lägger sig i kungligheters privata liv och kändisars otrohetsaffärer och eventuella svek mot sin partner. Ingen annan än de närmast berörda har med att göra vilka sexuella partner och sidosprång någon gör. Våran sexualitet och toalettbesök har ingen annan med att göra oavsett man är kändis eller ”vanlig”. Moraltanterna har stora framgångar i Sverige numera och vi är långt från 60-talets frihet.

Otrohet och snedsprång är något som har förekommit i alla världsliga tider och det är inget ovanligt utan något man får räkna med. En del människor bryr sig och andra låter det passera. Det är dock aldrig något som pressen eller någon annan har med att göra om det inte är brottsliga avarter. Jag tycker att den som pekas ut har all moralisk rätt att blåneka inför media och be journalisterna dra dit pepparn växer fastän i klartext.

En golfspelare och en kunglighet är de senaste offren för medias spekulationer ur olika perspektiv. Deras problem sanna eller falska har ingen annan en de själva och deras partner med att göra. Det borde vara möjligt att åtala och skadeståndsbelägga de som skriver den här typen av strunt. Det här är ingen nyhet utan säkert ett av världens vanligaste händelser. Kanske är det en större nyhet i det motsatta.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading