Om webbplatsen | Kontakt

Papperstidningen är död länge leve tidningen!

Det är hög tid att förhålla sig till att de flesta vill läsa tidningarna på nätet. Så sa Aftonbladets chefredaktör i Rapport idag och han har helt rätt. Tidningarna har passerat bäst före datum och det är också dags för organisationerna att förhålla sig till det. Vi unga pensionärer är på rätt väg genom ”Pensionärsakademin” på Facebook”.

Ipad med möjlighet att bestämma teckenstorlek, intressant tidning kommer också att ta över. Den bärbara datorn har bara en fördel och det är tangentbordet. Ipad har petfunktionen  och den funktionen är en vinnare kommer att övervinna dagens dator och televisionapparaten.

Innan årsskiftet går jag över till Ipad, möjligtvis med ett tangentbord som tillbehör. Hemsidorna kommer också att minska i betydelse, Facebook och andra liknande tekniska lösningar tar över. På Facebook och You Tube kan du idag nästan göra det du gjorde igår på en hemsida. Hemsidan håller nog högst i fem år till.

Vill du bli en framgångsrik organisation eller företagare släng ut papperstidningen och satsa på nätet eller Facebook i väntan på nästa revolution. Komplettera med ett och annat reklamblad i brevlådan för att nå det utdöende släktet som inte använder Ipad. Det kommer att gå fort nu. Ipad kommer att ersätta pappret det gjorde inte datorn.

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading