Om webbplatsen | Kontakt

Regeringen är inte bra på utbildningspolitik!

De flesta av regeringens beslut och program är inte mycket att bli upprörd över. När det gäller utbildningspolitiken så är det inte godkänt. Det har varit kalabalik kring studiebidragen och poängsättningen och det har varit både hit och dit när det gäller tillträde till högskolan. Upp till gymnasiet är det väl inte så mycket att orda om. Det jag inte kan förstå det är att det inte sitter en dator på varje studieplats i hela skolvärden. Allt annat är ju ett slags 1950-tal.

En av mina käpphästar som jag tycker är den bästa reform som genomförts det är Komvux. Komvux ger många en andra chans och jag känner massor av människor som kommit på bättre tankar längre fram i livet och sedan gjort akademiska karriärer. Det är tråkigt att Reinfelt ser ut som en fiol i ansiktet när Komvux nämns. Här får du tänka om statsministern för här har du helt fel.

Totalt sett får den borgerliga regeringen underkänt av mig när det gäller utbildningspolitiken i övrigt tycker jag att de gjort ett bra jobb.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading