Om webbplatsen | Kontakt

Reklam i TV bara skräp!

En gång i tiden var jag positiv till reklam i TV. På senare tid avstår jag helst från reklamkanalerna eftersom det är oerhört störande med dessa meningslösa avbrott. Måste jag se något bra i en reklamkanal knäpper jag av princip omedelbart över till en annan kanal så fort reklamen dyker upp. Problemet är att komma tillbaks i rätt tid.

När man träffar olika personer kan de dra upp olika reklaminslag och kommentera dessa. Jag kan tyvärr inte delta i den diskussionen eftersom jag aldrig tittar på TV-reklam. Förmodligen är reklamen så dålig i mina ögon att den inte är värd en enda sekund i mitt liv.

SVT brukar ibland visa vem som sponsrat programmen och det är vad jag kan stå ut med. Frågan är om det ger någon effekt att göra reklam i TV. Jag har i alla fall inte köpt en enda produkt som visats i reklam TV.

När det gäller den reklam som kommer i brevlådan så har intresset tilltagit med åren. Särskilt intressant blir reklamen från byggvaruhusen och andra tekniska annonsörer. Även de elektroniska kataloger som numera finns på nätet har oftast enkla logiska uppställningar som gör att intressanta produkter kan jämföras.

Personligen tror och hoppas jag att dagens reklam TV kommer att ersättas av Internet till gagn för både konsumenter, TV tittare och kulturintresserade. 

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading