Om webbplatsen | Kontakt

Sätt dit skitstövlarna!

Nu senast var det en riksdagsman som blev brutalt nedslagen och sparkad. Det var säkert inte många sparkar från att han blivit mördad eller förlamad för resten av livet. Den här typen av våldsmän som sparkar eller använder kniv skall ha långa mycket långa straff och om de inte är svenska medborgare, utvisas. Nu är våldet ända inne i riksdagen då borde man väl förstå den här våldsproblematiken och stifta lagar därefter. Nuvarande regering har höjt straffen för våldsbrott men de måste gå längre.

Ingen vanlig människa i det här landet skall behöva bli misshandlad på det här brutala sättet. Nu är två personer gripna och vad ligger bakom detta? Ja inte är det ett vanligt polisarbete, SÄPO sköter utredningen och kameraövervakning var säkert avgörande för ett gripande. Av detta kan man lära sig att det blir ett effektivare polisarbete när spaningsvana SÄPO-poliser tillsammans med kameraövervakning.

Hade man lagt ner lika mycket arbete om det varit en ”vanlig kille” på väg hem? Jag hoppas det men är tveksam. Vi vanliga medborgare vill ha fler kameror det är bara en samling ljusskygga individer och de högsta juristerna i samhället som tycks ha något att dölja. Min önskan är att mobiltelefonfabrikanterna tar fram en mobil som kan sända bilder från en knappnålsstor kamera som sänder till en privat databas. Finns det en bild så kan man hitta våldsmannen själv och då behöver polisen bara hämta skitstöveln.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading