Om webbplatsen | Kontakt

Skönt med meningsfränder!

Jag trodde jag var ensam med Sverigedemokraterna i min inställning att inte skicka svenskar till ett krig i Libyen. Idag fick jag medhåll från en militärstrateg i ett debattinlägg i DN. Den här frågan är inte så enkel som många kan tro. Först målar massmedia upp en fasansfull skräckbild sedan springer de flesta politiker och svenskar  åt samma håll och vill skicka militär till död och elände. 

Vem vill skicka sina barn och barnbarn in i ett krig och vem vill skicka sina barn eller barnbarn till en bordell. Det är ingen ”lekstuga” att ”gå in” i en krigszon eller arbeta på bordell.Har svenska politiker och stora delar av svenska folket tappat all sin intellektuella förmåga att inse konsekvenserna när det gäller krig.

Det känns faktiskt bra att vara klokare än andra svenskar i den här frågan. Det känns heller inte fel att vara på samma nivå som en fil,dr och lektor i militärstrategi vid försvarshögskolan. Det är också märkligt att Socialdemokratin som alltid varit fredsinriktade nu har bytt inriktning, detsamma gäller för folkpartiet m.fl. och märkligt nog är det Sverigedemokraterna som står för förnuftet fastän med en annan utgångspunkt för sitt ställningstagande.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading