Om webbplatsen | Kontakt

Strålande tal Juholt!

Det var ett imponerande tal den nya S-ledaren höll idag. Här får Reinfeldt det tufft med sin dystra uppsyn. Det känns att det Juholt säger kommer från hjärtat, kryddat med humor och god vilja. Nåväl ännu är det för tidigt att komma med en utvärdering. Man brukar jämföra med att ställa ut en ny fin staty, den lyser nästan första tiden sen kommer måsarna. Det skall bli intressant att följa utvecklingen.

Kan han släppa nulliteter som Rot- och Rutavdraget och fastighetsskatten och satsa på väsentligheter och inte bli negativ då kommer det att gå bra. Utöka Rot-avdraget för barnfamiljer  och pensionärer och sänk lite för övriga. Jag som gör allt själv har ett hundraprocentigt Rotavdrag så jag gynnas mest av de som är emot ett Rotavdrag. Det gäller att tänka tre steg inte bara ett halvt som många gör.

Jag uppskattar verkligen att han gör liknelser med min favorit Harald Blåtand och bekantgör pensionssystemets bräcklighet. Jag hoppas verkligen att en partiledare och blivande statsminister får vara rolig och ha ett gott humör. Det kommer tider då denna gåva sätts på hårda prov, det är med glädje samhället skall byggas. Har Reinfeldt inte Anders Borg då är ett regeringsskifte redan klart.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading