Om webbplatsen | Kontakt

Sverige en fantastisk demokrati!

När man tittar sig runt omkring i världen så är vårt land fantastiskt och vårt politiska och demokratiska system måste vårdas varje dag. Det finns skavanker och t.o.m. missförhållanden som måste debatteras men i det stora hela är det fantastiskt. Visst finns det arroganta politiker och andra myndighetspersoner men vårt system sorterar snart ut dem.

När man ser tillbaka så är det många krafter som utmanat demokratin och vi i Sverige har sluppit lindrigt undan. Idag såg jag en film om Hitler och andra världskriget. Min slutsats är att det finns krafter som måste elimineras utan rättegång och rannsakan eftersom demokratin inte klarar av de här krafterna med ett normalt rättssystem.

Vi har sett förskräckliga angrepp på mänskligheten från terrorister och diktatorer av Hitlers kaliber jorden runt och tyvärr är nog sanningen sådan att vissa blodsbesudlade krafter, måste tystas för gott utan rättegång. Kraftigt onda krafter kan inte det demokratiska samhället hantera demokratiskt, det finns helt enkelt inte tillräcklig styrka i rättsapparaten.

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading