Om webbplatsen | Kontakt

Trädmördare ett ovanligt omdömeslöst ordval!

Ja just det ”Trädmördare” var rubriken i DN som handlade om de förgiftade träden på Norr Mälarstrand i Stockholm. Samma ordval användes om den berömda eken utanför radiohuset på Gärdet. Jag har fällt massor av träd och många fullvuxna ekar så jag hamnar väl under benämningen massmördare.

Jag äcklas faktiskt av att ett av de starkaste orden vi har om ett brott mot människor och mänskligheten används när träd fälls. Vilken respekt får vi för mänskligt liv när ordet ”mördare” används när någon tar bort ett träd. Rätta benämningen för förgiftningen av träden på Norr Mälarstrand är skadegörelse och fällningen av eken är sanering.

Som tur är betalar jag inte skatt i Stockholms stad och bidrar till inköp av ett pilträd för 900 000 kronor som är en oansvarig politisk handling. Det är lätt att skära breda remmar ur andras läder. Ulla Hamilton slösar här med skattebetalarnas pengar medan åldringarna far illa i Råcksta. Stockholmsmoderaterna börjar bli alltför maktfullkomliga och borde få sitta i opposition ett tag.

Följ också gärna mina kort/korta inlägg på twitter!

Kommentarer

Lägg till kommentar


 

biuquote
  • Kommentar
  • Live-förhandsvisning
Loading